Wiener Nougat

Rakastan pähkinäsuklaata. Rakastin pienenä Dubbel Nougat suklaapatukkaa. Joulukonvehtirasioista suosikkini on Wiener Nougat. Ja itse tehtynä... Olen suklaataivaassa. Kiitokset reseptistä Emerald Cityn blogiin.
* 3 kpl Dubbel Nougat suklaapatukoita (Marabou), yhteensä 150g
* 125g maitosuklaata
* 2 tl voita
* hyppysellinen sormisuolaa
* 70g mantelilastuja
Paahda mantelilastut kuivalla paistinpannulla kauniin kullanruskeiksi. Sekoittele koko ajan ja varo polttamasta lastuja. Kullanruskean ja palaneen lastun välillä on vain pieni hetki ;).
Anna jäähtyä.
Pilko Dubbel Nougat, maitosuklaa ja voi mikronkestävään kulhoon. Lämmitä puoliteholla vähän kerrallaan välillä sekoittaen, kunnes seos on tasaista. Sekoita joukkoon pieni hyppysellinen sormisuolaa ja mantelilastut.
Vuoraa 15*20cm vuoka leivinpaperilla. Kaada seos siihen ja anna jähmettyä jääkaapissa muutaman tunnin ajan.
Pilko Wiener Nougat paloiksi. Syö ennen kuin loppuvat!

Kommentit

  1. Huippua, että kokeilit! Nämä näyttää paljon paremmilta ja autenttisemmilta ku mun tekemät ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi reseptistä! Taisi olla ensikertalaisen tuuria ulkonäön suhteen. Nämä on niiiiin hyviä!!! :>

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit