Rapsakat broilerinuijat
Kaupasta saa nykyään ostettua marinoimattomia broilerin koipia ja siipiä - mahtavaa. Pari vuotta sitten niitä oli tosi vaikea löytää. Blogissa olen jo aiemmin julkaissut ihanan marinadin koiville/siiville, mutta tämä uusimman Maku-lehden resepti oli kyllä myös kokeilemisen arvoinen. Vähän jouduin alkuperäistä ohjetta muokkaamaan mm. paistoajan suhteen. Mutta namia!!!
Itse dippasin koipia kaupan valmiiseen kurkkumajoneesiin. Toimii!
Itse dippasin koipia kaupan valmiiseen kurkkumajoneesiin. Toimii!
Neljälle
* noin 1 kg broilerin marinoimattomia pieniä koipipaloja
* 1-2 rkl rypsiöljyä
* 1 tl suolaa
* 1-2 rkl rypsiöljyä
* 1 tl suolaa
* 2-3 dl corn flakes-maissihiutaleita murennettuna (löytyy myös gluteenittomana!)
* 1 dl kookoshiutaleita
* 1 tl currya
* 1 dl kookoshiutaleita
* 1 tl currya
Sivele koipipaloihin rypsiöljyä. Mausta kevyesti suolalla.
Yhdistä kulhossa murennetut maissihiutaleet, kookoshiutaleet ja curry. Kierittele seoksessa niin että peittyvät tasaisesti.
Yhdistä kulhossa murennetut maissihiutaleet, kookoshiutaleet ja curry. Kierittele seoksessa niin että peittyvät tasaisesti.
Nosta koivet leivinpaperin päälle. Paista 200 asteisen uunin keskitasolla noin 50 min. Nosta lämpötila vielä 225 ja kypsennä 10 min jotta nuijat saavat kauniin värin.
Ota nuija käteen, dippaa vaikka kurkkumajoneesiin ja haukkaa! Nam!
Kommentit
Lähetä kommentti