Maailman paras tonnikalapastavuoka
Olen aina inan inhonnut tonnikalaa, mutta viime vuosina oppinut tykkäämään siitä kun makuparina on juustoinen, hyvin maustettu pasta. Tai itse tehty perinteinen pizza.
Tämän ohjeen bongasin Ullanunelmat Ullalta ja vähän muokkailin pienesti ohjetta ja pienensin määrää. Tästä tuli ainakin näin ihan täydellistä ja haettiin apukokin kanssa molemmat lisää.
Neljälle
* 300g gnocchi tai fusillipastaa (rakastan itse gnoccheja kun täytettä menee pastan sisään)
* 1 prk tonnikalaa öljyssä
* 3 rkl yrteillä maustettua tomaattimurskaa (voi korvata hätätapauksessa paseeratulla tomaatilla tai ketsupilla)
* 3 dl ruokakermaa
* 1 prk Koskenlaskija Cheddar ruoka ja dippi juustokastiketta
* 1 kananmuna
* 1 dl juustoraastetta
* 1 rkl tilliä
* 1 tl sitruunanmehua
* suolaa
* mustapippuria
Päälle: 2 dl juustoraastetta
VastaaPoistaKokeilin ja toimii erittäin hyvin kun pastaa 400g, tonnikalaa 2 purkkia ja kermaa 4dl. Todella parasta pastaa mitä olen syönyt!
Ihana kuulla että maistui myös sinulle! Tämä on kyllä niin yksinkertainen, mutta todella maistuva ohje.
PoistaTässä ilmeisesti tarkoitetaan tuoretta tilliä?😅 Menin laittamaan kuivattua kun ei ollut erikseen mainintaa tuoreesta ja sain huomata, että ruokalusikallinen kuivattua on a-i-v-a-n hemmetisti liikaa 😬😬 Muuten ois ollut hyvää.
VastaaPoistaJoo, tuoretta tilliä tarkoitin eli tosiaan kuivattuna tulee aikamoinen yliannostus. Täytyykin jatkossa kirjoittaa tarkemmin ohjeisiin että onko kyseessä kuivattu vai tuore yrtti. Kokeile ihmeessä joskus uudestaan tuoreen tillin kera ja kiitos palautteesta 🙂
PoistaHei - mahtaako koskenlaskijapurkin koko olla 250g? Se olisi hyvä mainita kun purkkien koot voivat uusiutua matkan varrella.
VastaaPoista