Tortillakakku

Kinuskikissalta otettu idea tortillojen uuteen, vähään juhlavampaan tarjoilumuotoon. Tosi hauska idea, helppo toteuttaa ja tarjoilla. Meillä tätä nautittiin syyslomaviikon aikaan Black Swan kutsuilla.

Täytteeksi voit laittaa mitä vain, itse tein perinteisiä jauhelihatortilloja mustapavuilla höystettynä. Tämä täyte ainakin toimi erinomaisesti.

15 hengelle

* 1 iso sipuli
* 1 punainen iso paprika
* 400g jauhelihaa
* 1 tlk valutettuja mustapapuja
* 1/2 - 1 pss tacomausteseosta (riippuen kuinka mausteista haluat)
* n. 16 kirsikkatomaattia

* 8-10 vehnätortillaa

* 200g ranskankermaa
* 1 prk tacokastiketta
* 200g emmental-juustoraastetta

Pinnalle tuoretta korianteria

Vuoraa irtopohjavuoan (halk.24cm) pohja leivinpaperilla. Voitele reunat.
Hienonna sipuli ja paprika pieneksi. Paista jauheliha pannulla, lisää loppuvaiheessa joukkoon pehmenemään sipuli ja paprikat. Lisää valutetut mustapavut. Mausta tacomausteseoksella. Lisää tarvittaessa 2 rkl vettä niin mausteseos imeytyy paremmin.

Leikkaa tomaatit puoliksi.
Levitä tortillan päälle ranskankermaa ja jauhelihapaputäytettä. Lisää tacokastiketta sekä pari tomaattisiivua. Ripottele pinnalle vähän juustoraastetta. Kääri rullalle ja leikkaa kolmeen osaan.

Asettele tortillarullat vuokaan pystyyn vieri viereen. Ripottele väleihin juustoraastetta jotta ne kiinnittyvät hyvin toisiinsa paiston aikana.

Paista 200c n. 20 min.

Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle. Ripottele pinnalle korianteria. Tarjoile mahdollisimman pian.

Kommentit

Suositut tekstit