Kaura-banaanipannukakut
Nämä herkulliset kaura-banaanipannukakut maistuvat niin aamupalalla, välipalalla ja miksei jälkkärinäkin. Ihanan meheviä ja muhkeita. Ohje kirjasta Letut ja pannukakut.
12 kpl
* 3 kananmunaa
* 3 dl maitoa
* 2 dl maustamatonta jogurttia tai maitorahkaa
* 2 pientä tosi kypsää (tummaa) banaania tai 1 iso.
* 3 dl lettujauhoja tai grahamjauhoja tai muita karkeita jauhoja
* 1 dl kaurahiutaleita
Voita paistamiseen
Tarjoiluun banaania, mustikoita, vaahterasiirappia
Vatkaa munat, maito ja jogurtti tai rahka keskenään kulhossa. Soseuta banaanit haarukalla. Lisää banaanisose, jauhot ja kaurahiutaleet munaseokseen ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan turvota noin 30 min ajan.
Paista taikinasta pieniä ja paksuhkoja pannukakkuja lettupannulla. Lisää aina voita ja paista keskilämmöllä.
Tarjoa pannukakut banaaniviipaleiden, mustikoiden ja vaahterasiirapin kera.
Kommentit
Lähetä kommentti