Parsaa, lohta ja piparjuurta

Tämä helppo ja herkullinen pastaresepti on otettu Lyhyenä hetkenä blogista. Kiitokset siis sinne ihanasta ohjeesta! Taas ihana uusi tapa käyttää vihreää tankoparsaa ja kylmäsavulohta rakastava tyttäreni söi myös pastaa ison keon (äiti kylläkin ne parsat, koska kuulemma ovat epäilyttäviä).

4 hengelle

* 150g kylmäsavulohta
* 1 nippu vihreää tankoparsaa
* 2 cm tuoretta piparjuurta
* 1 prk ranskankermaa
* suolaa, pippuria
* voita/rypsiöljyä paistamiseen
* Tagliatelle-pastaa

Kuori ja raasta piparjuuri. Sekoita ranskankermaan. Laita jääkaappiin maustumaan. Viipaloi lohi. Huuhtele parsat ja napsauta puinen tyvi pois. Parsa katkeaa helposti juuri oikeasta kohdasta. Pilko muutaman sentin paloiksi. Laita Tagliatelle-pasta kiehumaan.
Paista parsoja voissa tai rypsiöljyssä pannulla muutama minuutti. Kun pasta on kypsää, valuta siitä vesi pois ja sekoita joukkoon maustettu ranskankerma, lohi ja parsat. Mausta suolalla ja pippurilla. Nauti heti.

Kommentit

Suositut tekstit