Prosciutto-pekoni letut
Suolaiset letut uunissa tehtynä ovat simppeliä, mutta niin hyvää arkiruokaa. Aina kun paistan lettuja, teen ylimääräisiä seuraavaksi päiväksi ja valmistan niistä suolaisen aterian. Täytteinä voi käyttää vaikka mitä; jauhelihaa, savulohta, kanaa... Tässä ohje supermaukkaaseen täytteeseen. Kaiken kruunaa päälle reilusti raastettu maukas cheddar-juusto.
4 isoa lettua täytettynä
* 4 isoa lettua
* 1 dl pitkäjyväistä riisiä
* 4 viipaletta pekonia
* 70g prosciuttoa
* 1 dl säilykemaissia
* 150g aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
* 60g Jukolan juusto aito cheddaria raastettuna
* 1 tomaatti
* halutessasi salvian lehtiä
Laita 1 dl riisiä ja 2 dl vettä kiehumaan. Keitä riisi kypsäksi. Paista kuivalla pannulla pieneksi pilkottu pekoni ja prosciutto rapeaksi. Sekoita keskenään kypsä riisi, lihat, maissi ja tuorejuusto. Laita täyte ketulle, rullaa ja laita taitepuoli alaspäin uunivuokaan. Laita lettujen päälle tomaattiviipaleita, salvian lehtiä ja raasta reilusti cheddarjuustoa.
Kommentit
Lähetä kommentti