Tonnikalapastapaistos

Muutama viimeinen päivitys on ollut grilliruokaa tai siihen liittyviä lisukkeita - pistetääs väliin yksi arkiruokien arkiruoka. Maukas ja mehevä tonnikalapastapaistos. Ohjeen olen napannut alunperin Pastanjauhantaa blogista, jotka napanneet reseptin Sara La Fountainilta ja mausteita tuttuun tapaan itse vähän muokkailin. Tämä maistuu näin meidän perheelle.



*7 dl keittämätöntä makaronia * 1 kanaliemikuutio *2 kevätsipulia varsineen* 2 purkkia tonnikalaa öljyssä (280g) *2 tl paprikamaustetta *1 tl mustapippuria *1 tl pizzamaustetta * 3 tl pieniä kapriksia*2 valkosipulinkynttä murskattuna 

Munaseos: *4 kananmunaa *3 dl maitoa * 2 dl kermaa *ripaus valkopippuria *1 tl suolaa
* 100g juustoraastetta

Keitä makaronit kanaliemessä melkein kypsiksi. Kuullota pilkotut kevätsipulit paistinpannulla tilkassa öljyä. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta. Lisää tonnikalaseokseen makaronit ja sekoita hyvin. Laita tonnikala-makaroniseos paistovuokaan ja valmista munamaitoseos. Sekoita munat, maito ja kerma hyvin keskenään. Mausta valkopippurilla ja suolalla. Kaada seos tonnikala-makaroniseoksen päälle. Lopuksi ripottele reilusti juustoraastetta päälle. Paista uunissa 180 asteessa 35-40 min. niin että maitoseos on hyytynyt ja juusto rapeaa.

Kommentit

Suositut tekstit