Marjajauhepuuro
Mikä onkaan parempi tapa aloittaa aamu kuin lautasellinen hyvää ja ravitsevaa puuroa! Eilen ennen aamujumppaa päivä käynnistettiin mansikkavaahtiksen keittiössä tällä Sara La Fountainin terveellisellä herkkupuurolla. Todella maukasta. Kokeile sinäkin. Marjajauhetta voit vaihtaa mielitekosi mukaan mihin vain marjaan. Marjajauheita ja agavesiirappia saa ainakin täällä kotikaupungissa ihan tavallisista ruokakaupoista.
2 hengelle
* 3 dl vettä
* 2 dl omenamehua
* 2 dl kaura- tai neljän viljan hiutaleita
* 1,5 rkl mustikka-mustaherukkajauhetta
* 2 rkl agavesiirappia
* himalajansuolaa
* 2 dl omenamehua
* 2 dl kaura- tai neljän viljan hiutaleita
* 1,5 rkl mustikka-mustaherukkajauhetta
* 2 rkl agavesiirappia
* himalajansuolaa
Päälle: kuivattuja marjoja, rusinoita, saksanpähkinöitä, kuivattua omenaa, ruokosokeria tai mitä mieleen juolahtaa!
Laita vesi ja mehu pienehköön kattilaan ja kiehauta. Lisää joukkoon hiutaleet ja marjajauhe. Anna kiehua hiljalleen koko ajan sekoittaen, kunnes puuro on kypsää (aika riippuu käyttämistäsi hiutaleista).
Mausta agavesiirapilla ja suolalla.
Mausta agavesiirapilla ja suolalla.
Kommentit
Lähetä kommentti