Kana-passionsalaatti
Tämä Sara La Fountainin ohjeella tehty raikas ja hedelmäinen kanasalaatti maistuu lounaana tai ruokaisana iltapalana. Salaatin kruunaa passionhedelmäkastike.
2 hengelle
* 2 maustamatonta broilerin rintafilettä
* suolaa
* mustapippuria
* tilkka oliiviöljyä
* suolaa
* mustapippuria
* tilkka oliiviöljyä
* 1/2 kerä jäävuorisalaattia
* 2 tomaattia lohkoina
* 1/3 kurkku siivuina
* 1/2 punasipuli renkaina
* 1/2 granny smith omena siivuina
* 1 veriappelsiini hedelmäliha lohkottuna
* 1/4 tuoretta ananasta lohkoina
* 1/4 vesimelonia paloina
* 2 tomaattia lohkoina
* 1/3 kurkku siivuina
* 1/2 punasipuli renkaina
* 1/2 granny smith omena siivuina
* 1 veriappelsiini hedelmäliha lohkottuna
* 1/4 tuoretta ananasta lohkoina
* 1/4 vesimelonia paloina
Kastike
* 3 passionhedelmää
* 2 rkl hunajaa
* 2 tl vaaleaa balsamicoa
* 1/2 dl öljyä
* 2 rkl hunajaa
* 2 tl vaaleaa balsamicoa
* 1/2 dl öljyä
Mausta fileet suolalla ja pippurilla ja paista pannulla öljytilkassa kypsäksi (voit myös paistaa pinnan kanoihin pannulla ja jatkaa kypsentämistä uunissa 175c 10-15min).
Tee salaattikastike. Laita kulhoon yhden passionhedelmän hedelmäliha. Siivilöi kahden hedelmän mehu joukkoon. Lisää mehu kulhoon yhdessä hunajan ja balsamico kanssa. Lisää joukkoon öljy ohuena vanana koko ajan sekoittaen.
Kokoa annos. Laita lautaselle salaattia, tomaattia, kurkkua, sipulirenkaita, omenalohkoja, appelsiininlohkoja, ananasta ja vesimelonia.
Leikkaa lämmin filee siivuiksi, laita salaatin päälle ja tarjoile passion-hedelmäkastikkeen kera.
Leikkaa lämmin filee siivuiksi, laita salaatin päälle ja tarjoile passion-hedelmäkastikkeen kera.
Kommentit
Lähetä kommentti