Täytetyt letut uunissa
Seuraavan kerran kun teet lettuja, tee muutama iso ylimääräinen ja tee niistä suolaisia lettuja seuraavana päivänä. Täytteitä voi varioida ihan omien mieltymysten mukaan. Savulohta, kanaa, erilaisia kasviksia, tuorejuustoja...
Me söimme tänään lounaaksi luistelun ja hiihdonopettelun päälle lettuja jotka valmistuivat alla olevalla ohjeella.
3-4:lle
* 4 isoa lettua
* 200g naudan paistijauhelihaa
* 1/2 punainen paprika
* 1,5 dl keitettyä pitkäjyväistä riisiä
* 0,5 dl pakastemaissia
* suolaa
* sipuliyrtti-philadelphia tuorejuusto (small size)
* päälle juustoraastetta
* 1/2 punainen paprika
* 1,5 dl keitettyä pitkäjyväistä riisiä
* 0,5 dl pakastemaissia
* suolaa
* sipuliyrtti-philadelphia tuorejuusto (small size)
* päälle juustoraastetta
Paista jauheliha kypsäksi pannulla. Keitä riisi. Lisää pilkottu paprika ja maissi jauhelihan joukkoon. Mausta ja sekoita tuorejuusto sekaan. Sekoittele kunnes juusto sulanut sekaan.
Sekoita seos kypsän riisin joukkoon.
Sekoita seos kypsän riisin joukkoon.
Ota lettu ja laita täytettä letun keskelle pitkäin. Rullaa niin että taitekohta jää alas. Nosta uunivuokaan. Valmista muut letut samalla tapaa. Laita vierekkäin uuniin ja ripottele päälle juustoraaste. Paista 175c uunissa noin 10 min kunnes juusto on nätisti sulanut ja ruskettunut.
Kommentit
Lähetä kommentti