Kanaschnitzel

Uusimmassa Glorian ruoka ja viini lehdessä oli ohje ihanan rapeaan kanaleikkeeseen wienerleikkeen tapaan. Alkuperäisessä ohjeessa kanaschnitzelit tarjoiltiin yrttisalsan kanssa. Me herkuttelimme ne bataattilohkojen kera.

Neljälle

* 4 kpl broilerin ohutleikkeitä (miedosti suolattu)
* 1,5 dl vehnäjauhoja
* 2 kananmunaa
* 1,5 dl pankojauhoja
* 0,5 dl seesaminsiemeniä

*paistamiseen voita ja öljyä

Nuiji broilerinleikkeet lihanuijalla ohuemmiksi. Mittaa vehnäjauhot matalalle lautaselle. Riko kananmunat toiselle lautaselle ja vatkaa rakenne kokonaan rikki. Laita pankojauhot ja seesaminsiemenet kolmannelle lautaselle, sekoita.

Kuumenna paistinpannu. Pyörittele kaksi leikettä kerrallaan ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi pankoseoksessa. Paista leikkeitä öljy-voiseoksessa noin 1,5 min molemmin puolin tai kunnes leikkeleet ovat kauniin ruskeita ja kypsiä.

Kommentit

Suositut tekstit