Uunivuoka - vähän kaikesta

Tähänkin ruokaan sain inspiraation Glorian ruoka ja viini lehden vuoasta, johon tuli mm. fetaa, varhaisperunoita, parsaa, retiisiä, maalaisleipää dippikastikkeella. Itse sovelsin oman vuokani seuraavista aineksista. Käytä mielikuvitustasi, tyhjennä jämät jääkaapista ja herkullinen päivällinen on nenäsi edessä.

* Yli jäänyt parmesanbroilerifile
* varhaisperunoita
* pieniä tankoparsoja
* retiisinipusta retiisiä
* fetaa
* chiliä
* terttukirsikkatomaatteja
* kuivahtanutta paahtoleipää
* päälle suolaa, oliiviöljyä, timjamia, basilikaa, rosmariinia

Laita koko komeus uuniin 225c 20-30 min, kypsän parmesanbroilerin lisäsin vasta lopuksi 10 minuutiksi lämpenemään.


Kommentit

Suositut tekstit