Konvehtikakku
Pohja
* 150g suklaacookies keksejä
* 50g voita
Täyte
* 4 liivatelehteä
* 2dl kuohu- tai vispikermaa
* 3dl vaniljajogurttia
* 2 prk (a 200g) kinuskituorejuustoa
* 2 rkl sitruunamehua
* suklaakonvehteja
Laita leivinpaperi 20-22cm irtopohjavuoan pohjalle. Murskaa keksit ja sulata voi. Sekoita keskenään ja painele vuoan pohjalle. Laita jääkaappiin jähmettymään.
Laita liivatelehdet kylmään veteen.
Vatkaa kerma vaahdoksi. Vatkaa joukkoon kinuskituorejuusto ja jogurtti. Kuumenna sitruunamehu ja liuota siihen puristetut ja pehmenneet liivatelehdet. Kaada ohuena nauhana massan joukkoon hyvin sekoittaen. Kaada seos vuokaan ja laita jääkaappiin. 30 minuutin jälkeen painele konvehdit kakkuun ja nosta uudelleen jähmettymään. Anna hyytyä yön yli tai vähintään 4 tunnin ajan.
Kommentit
Lähetä kommentti