Kalapuikko-nachopelti
Nachopeltejä ja - vuokia olen tehnyt useasti jauhelihaa tai kanaa käyttäen. Tai pelkästään juustosta ja kasviksista. Perinneruokaa prkle blogin kalapuikko-versio näytti sen verran hyvälle ja hauskalle, että pitihän sitä kokeilla. Toimii! Etenkin kun kyytipoikana oli tuota lime-creme fraichea ja juustona reilusti Jukolan Aito cheddaria.
Kolmelle
* 185g nachoja
* 1 pkt (250g) kalapuikkoja
* 1 punainen paprika
* 150g kirsikkatomaatteja
* 1 punainen chili
* 150g cheddarjuustoa tai muuta vähän vahvempaa juustoa
* 2 kevätsipulin vartta
* 1 ruukku korianteria
Kastike
* 1 prk creme fraichea
* 1/2 limen mehu (1-2 rkl)
* 1/4 tl suolaa
* 2 tl mustapippuria
* halutessasi limen kuoriraastetta
Laita uuni lämpenemään 225c. Paista kalapuikkoja uunissa leivinpaperin päällä 15 min ajan. Valmista sillä välin nachopelti valmiiksi. Laita nachot uunipellille tai laakeaan vuokaan. Pilko sekaan tomaatit, paprika ja chili. Raasta päälle juustoraaste.
Tee kastike valmiiksi sekoittamalla aineet keskenään.
Ota kalapuikot uunista ja nosta varoen ja kääntäen nachopellin päälle. Jatka kypsennystä n. 15 min.
Kommentit
Lähetä kommentti