Kanahamppari

Kanahamppari on perushampparia raikkaampi makunautinto "mättönälkään". Tämä ohje on sovellettu Sara La Fountainin ohjeesta.
Siitä on jo aikaa kun näitä tein - isosiskoni oli silloin kylässä. Vähänkö tulee nälkä nyt päivitystä tehdessä.... pitää tehdä näitä pian uudestaan!
Kolmelle
* 3 itse tehtyä hampurilaissämpylää (ohje mansikkavaahtiksessa) tai kaupasta 3 rapeakuorista sämpylää
PIHVIT
* 350g broilerinjauhelihaa
* 1 tl valkosipulia raastettuna
* 1 tl inkivääriä raastettuna
* 1 tl soijakastiketta
* 1 tl worcesterkastiketta
* 2 tl hyvälaatuista sinappia
* 1 tl paprikajauhetta
* 2 rkl kevätsipulia
* 0,5 tl savustettua paprikajauhetta
Oliiviöljyä
Mustapippuria
Suolaa
TÄYTTEET
* romainesalaattia
* 3-6 siivua goudajuustoa
* 2 tomaattia siivuina
* 1 avokado siivuina
* 1 punasipuli
* korianteria
* majoneesia
* ketsuppia
* hyvää sinappia
Sekoita kaikki pihvien ainekset keskenään. Muotoile taikinasta samankokoisia pihvejä ja paista paistinpannulla tilkassa öljyä niin että ne saavat kauniin värin. Jatka kypsentämistä 175c uunissa noin 15 min kunnes pihvit ovat kypsiä.
Paahda sämpylöiden sisäpintoja hetki paistinpannulla.
Kokoa hampparit. Laita ensin ketsuppia sämpylän päälle, lisää salaatti ja lämmin pihvi. Asettele juusto kuuman pihvin päälle ja sivele päälle vähän sinappia.
Lisää tomaatti, punasipuli, avokado sekä korianteri sekä pursota vähän majoneesia johonkin väliin.
Pistä kansi kiinni ja käy kimppuun!

Kommentit

Suositut tekstit