Cookies 'n' cream fudge

Nämä fudget onnistuvat varmasti myös aloittelevalta kotileipurilta. Kunhan malttaa suklaaseoksen sulattamisen kanssa. Helppo ja nopea, mutta herkullinen resepti on Liisa Westerbergin Makeaa Joulua kirjasta.
Leivo perheellesi tai itsellesi tai kuten minä, pistä työkavereille sekä läheisille pieniin pusseihin joulumuistamiseksi :). Uskoisin että ilahduttaa jokaista saajaansa.
24 palaa
* 500g valkosuklaata
* 1 tlk (397g) kondensoitua maitoa
* 275g suklaatäytekeksejä (esim. Domino tuplasuklaa)
Pilko valkosuklaa mikron kestävään astiaan. Lisää joukkoon kondensoitu maito. Kuumenna seosta mikrossa ensin 30 sekuntia ja sitten 10 sekunnin jaksoissa aina välillä sekoittaen.
Kun suklaa on sulanut ja seis on tasaista, rouhi keksit murskaksi veitsellä tai hakkaa kaulimella keksien ollessa minigrip pussin sisällä.
Ota yksi desi murskaa talteen ja sekoita loput suklaaseokseen.
Levitä massa leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (20*30cm). Ripottele päälle keksimurska ja anna jähmettyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli. Leikkaa sopiviksi paloiksi.

Kommentit

Suositut tekstit