Annin yhtäkkinen currykana
Voitin Radio Aallon arvonnassa ennen joulua Anni Hautalan ruokakirjan. Glögiä siitä jo teinkin ennen joulua ja nyt testasin yhtäkkistä currykanaa. Vähän tämänkaltaista olen tehnyt aiemminkin, mutta en grillibroilerista. Kiva idea kiireiseen arkeen. Ruoka valmistuu vartissa ja on tosi maistuvaa. Annin mukaan mikään tässä ruoassa ei ole niin tarkkaa - ei juuston laatu eikä kanan määrä. Mitä nyt sattuu löytymään, ilman suorittamista ja stressiä. Kelpaa monelle kotiäidille. Itse heitin tänään sekaan parmesanjuuston jämät. Nam!
* yksi kokonainen kaupan grillibroileri suupaloiksi nypittynä
* 3 rkl voita
* 2 rkl vehnäjauhoja
* 1-2 tl currya
* 5 dl kanalientä
* 2 dl ruokakermaa
* 0,5 dl juustoraastetta
* riisiä tarjoiluun
Sulata pannulla voi ja kiehauta curry sekä vehnäjauho voissa. Lisää kanaliemi, sekoita tasaiseksi ja keitä kastiketta 10 minuuttia. Samalla keität riisin kypsäksi.
Lisää kastikkeen joukkoon kerma, juustoraaste ja kanat. Kuumenna.
Tarjoile kastike riisin kanssa.
Kommentit
Lähetä kommentti