Herkkusandwich

Tämä sandwich on meidän lemppari-sandwich. Ohje on Sara La Fountainin ja tätä on tehty mansikkavaahtiksen keittiössä aina muutaman kerran vuodessa kun iskee "sandwich-nälkä". Ihanat maut, täyttävää, mutta kuitenkin yllättävän raikasta - korianterimajoneesi sopii tähän niiiiin hyvin.


Kahdelle

* 6 vehnäpaahtoleipäsiivua
* 4 pekonisiivua
* 2 maustamatonta kanan rintafileepihviä
* 2 viipaletta cheddarjuustoa (sulatejuustotyyppinen)
* 1 tomaatti
* ½ avocado
* 1 pieni punasipuli
* salaattia
* ketsuppia

korianterimajoneesi

* 3 rkl majoneesia
* 2 rkl tuoretta korianteria silputtuna
* 1 limen mehu
* ½ valkosipulinkynsi raastettuna
* ripaus suolaa ja sokeria

Paahda pekonit pannulla. Nosta talouspaperin päälle. Paista kanan rintafileiden pinta pekonirasvassa pannulla nopeasti niin että pinta saa molemmin puolin nätin värin. Laita kanat 170c uuniin noin 10 minuutin ajaksi. Laita loppuvaiheessa kanojen päälle cheddarjuustoviipaleet, anna sulaa päälle noin parin minuutin ajan.

Kanan kypsyessä viipaloi avocado, punasipuli ja tomaatti. Huuhtele salaatinlehdet. Sekoita korianterimajoneesin kaikki ainekset keskenään. Paahda leivät paahtimessa tai paistinpannulla tilkassa öljyä.

Kokoa leivät. Laita leipäsiivuille hieman ketsuppia ja kokoa haluamallasi tavalla. Salaatti ja kana kannattaa kuitenkin laittaa pohjalle, jotta leipä ei "romahda". Korianterimajoneesia kannattaa laittaa kumpaankin väliin leivässä.

Halkaise kahtia ja KÄY KIMPPUUN!


Kommentit

Suositut tekstit