Pesto-mozzarellapatongit
Mainitsinkin jo lakukinuskipiiraiden yhteydessä että pidin Nosh-vaatekutsut maanantaina. Siellä pikkusuolaisena tarjottiin fetatuorejuustopalleroita sekä näitä pesto-mozzarellapatonkeja. Nämä ovat helppo ja nopea pikkusuolainen tarjottava, joka valmistui näppärästi työpäivän jälkeen.
Simply delicious!
Pesto-mozzarellapatonkeihin tarvitset:
* vehnäpatonkia
* oliiviöljyä
* valkosipulia
* vihreää pestoa
* buffalomozzarellaa
* kirsikkatomaatteja
* basilikaa
Viipaloi patongit annospaloiksi. Laita viipaleiden päälle pieni loraus oliiviöljyä, "raaputa" pintaa valkosipulinkynnellä halutessasi. Paahda 250 asteisessa uunissa 3-5 minuuttia. Tarkoitus että pinta vain hieman ruskistuu ja rapeutuu.
Ota patonginpalat uunista ja laita päälle teelusikallinen vihreää pestoa. Lisää peston päälle viipale mozzarellaa, halkaistu kirsikkatomaatti ja basilikanlehti. Valmista.
Kommentit
Lähetä kommentti