Keltainen kanapasta

Mansikkavaahtiksen keittiössä valmistuu usein erilaisia pastaruokia. Ne on niin helppoja ja maistuvat kaikille. Tämän kanapastareseptin olen joskus löytänyt netistä ja sitä hieman muokkaillut. En valitettavasti löytänyt reseptiä nyt uudestaan kun yritin sen alkuperää jäljittää. Mutta kiitos alkuperäiselle ohjeen laittajalle :).


4-6 hengelle

- 450 g maustamattomia broilerinsuikaleita (tai fileepihvejä viipaloituna kuten itse teen)
- 1 iso sipuli
- 1 iso valkosipulinkynsi tai 2 pientä
- 1 rkl margariinia tai voita
- 1-2 tl cayennepippuria
- ripaus suolaa
- 1 dl kanalientä (valmis liemi tai 1 dl kiehuvaa vettä ja 1 kanaliemikuutio) tai 2 rkl kanafondia
- 2 dl kuohukermaa
- 2 tl raastettua inkivääriä
- 1 rkl kurkumaa
- 2 tl juoksevaa hunajaa
- suolaa

- tuoretta persiljaa ½ desin verran
- 1 dl raastettua parmesan juustoa

- Penne tai fusillipastaa

Kuori ja hienonna pieneksi sipulit. Kuumenna margariini tai voi korkeareunaisessa paistinpannussa ja kuullota siinä kevyesti sipulit. Lisää broilerinsuikaleet. Mausta cayennepippurilla ja ripauksella suolaa. Cayennepippurin määrällä voit säädellä ruoan tulisuutta. 1 tl sopii lapsiperheen makuun.
Kun broilerinfileet ovat kypsiä, lisää kanaliemi sekä kuohukerma. Laita myös pasta kiehumaan suolalla maustettuun veteen. Anna kastikkeen porista miedolla lämmöllä.

Mausta kastike.

Kaada kypsät pastat tarjoiluastiaan ja sekoita joukkoon kastike.
Viimeistele persiljasilpulla ja juustoraasteella.
Slurps!

Kommentit

Suositut tekstit