Pestoparmesan-lihapullat

Oli aika, jolloin heitin aika paljon ruokaa pois. Nykyään katson yleensä aina ensin kaappiin ja hyödynnän jämät ruokalistan suunnittelussa. Nyt kaapissani oli vihreää pestoa ja parmesanraastetta, jotka olisi syytä käyttää. Joten meillä oli ruokana pestoparmesan-lihapullia. Olivat muuten maukkaita. Vaikka jämäpullia olivatkin. Itse tykkään paistaa lihapullat pannulla rapsakan tummiksi. Silloin niistä tulee yleensä vähän rosoisen näköisiä. Jos haluat suloisen pyöreitä pullia, kypsennä ne uunissa.

15 kpl

* 400g paistijauhelihaa
* 1 pieni sipuli
* 1 tl paprikajauhetta
* ripaus suolaa
* ripaus mustapippuria
* 1 kananmuna
* 1-2 rkl vihreää pestoa
* 0,5 dl parmesanjuustoa

Kuori ja hienonna sipuli pieneksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään jauhelihan kanssa. Muotoile taikinasta pieniä, pyöreitä pullia. Kypsennä 200c uunissa 20 min tai paistinpannulla voi-öljyseoksessa kypsiksi.

Kommentit

Suositut tekstit