Katkarapu-couscoussalaatti

Tämä salaatti on yksi arjen lempparisalaateistani. Valmistuu helposti ja maistuu niin pienille kuin isoille syöjille :).
Neljälle
- 3 dl couscousryynejä
- 3,3 dl vettä
- 1 tl juustokuminaa eli jeeraa
- 1 tl kurkumaa
- puolikas kurkku
- 8 kirsikkatomaattia
- pieni punasipuli
- puolikas punainen paprika
- 4 kananmunaa
- 1 dl persiljaa
- sitruunanlohkoja
- 250g pakastekatkarapuja
Sulata katkaravut. Keitä kananmunat. Kuori kurkku ja pilko pienen pieniksi kuutioiksi. Pilko tosi pieneksi myös paprika, kirsikkatomaatit sekä kuorittu punasipuli.
Laita couscousryynit kulhoon ja kaada päälle kiehuva vesi. Mausta jeeralla ja kurkumalla. Sekoita ja anna veden imeytyä noin 5 min.
Yhdistä pilkotut ainekset ja valmis couscous. Paista sulatetut katkaravut nopeasti pannulla. Lisää katkaravut couscousin sekaan. Sekoita joukkoon vielä hienonnettu persilja. Koristele kananmunan- ja sitruunanlohkoilla.

Kommentit

Suositut tekstit