Suklaa-banaanimuffinssit
Isosisko tulossa tänään kylään ja jotain pientä makeaa olisi kiva olla kahvin kanssa kastettavaksi. Ostin juuri alkuviikosta ihanan pöllömuffinssivuoan, joten pakkohan se oli testata. Koristelemalla saisi extra-hienoja, mutta haluan nämä nyt vain suklaapöllöinä tällä kertaa. Toivottavasti siskolle maistuu.
Suklaa-banaanimuffinssit (12 kpl)
- 150g voita
- 2 dl kermaviiliä
- 1 pestyn sitruunan raastettu kuori
- 2 munaa
- 1,5 dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1 dl tummaa kaakaojauhetta
- 2 tl leivinjauhetta
- ripaus suolaa
- 2 dl kermaviiliä
- 1 pestyn sitruunan raastettu kuori
- 2 munaa
- 1,5 dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1 dl tummaa kaakaojauhetta
- 2 tl leivinjauhetta
- ripaus suolaa
- puolikas banaani
- 6 palaa tummaa suklaata
- 6 palaa tummaa suklaata
Kuumenna uuni 175c
Sulata voi. Jäähdytä. Lisää voihin kermaviili ja raasta sekaan sitruunankuori.
Sulata voi. Jäähdytä. Lisää voihin kermaviili ja raasta sekaan sitruunankuori.
Vatkaa munat ja sokerit vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää voi-kermaviiliseos. Sekoita.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja nostele varoen taikinan joukkoon. Sekoita mahdollisimman vähän.
Laita muffinssivuoat muffinssivuokapellille tai käytä muunlaista silikonivuokaa. Täytä taikinalla 2/3. Pilko suklaapalat puoliksi. Pilko banaani paloiksi. Työnnä jokaiseen muffinssiin 2 palaa suklaata ja banaania.
Kypsennä uunissa noin 12-15 min.
Kommentit
Lähetä kommentti