Kinkkupasteijat
Pakkasessa puolikas paketti lehtitaikinalevyjä, juustonkannikoita jääkaapissa, kohta nuupahtava lehtipersilja ja pussinjämä kinkkusuikaleita... Jospa tekisi kinkkupasteijoita!
8 pasteijaa
- 4 lehtitaikinalevyä
- n.80 g kinkkusuikaleita
- 1/2 dl hienonnettua lehtipersiljaa
- 0,5 dl emmentaljuustoraastetta
- 0,5 dl parmesanjuustoraastetta
- 3 rkl sinappia
- n.80 g kinkkusuikaleita
- 1/2 dl hienonnettua lehtipersiljaa
- 0,5 dl emmentaljuustoraastetta
- 0,5 dl parmesanjuustoraastetta
- 3 rkl sinappia
- Voiteluun munaa, pinnalle seesaminsiemeniä
Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa puoliksi joko pitkittäin tai poikittain. Kauli levyä hieman isommaksi.
Hienonna kinkkusuikaleet pieneksi. Sekoita joukkoon muut aineet. Laita täytettä pasteijalle ja taittele haluamaasi muotoon. Paina reunat huolella haarukalla kiinni.
Itse leikkasin vaihtelun vuoksi levyt pitkittäin ja tein minipasteijapötköjä. Voitele munalla ja ripottele päälle seesaminsiemeniä.
Itse leikkasin vaihtelun vuoksi levyt pitkittäin ja tein minipasteijapötköjä. Voitele munalla ja ripottele päälle seesaminsiemeniä.
Paista 225c noin 15 min.
Kommentit
Lähetä kommentti