Broileri-aura quesadillat

Kaapissamme oli eilen avattu paketti broilerin fileepihvejä, puolikas purkki tomaattipyreetä ja pian liian pehmeitä tomaatteja... Aivot raksutti hetken ja päätin tehdä niistä maittavan iltapalan. Nämä quesadillat ovat supermaukkaita!

Päätin myös toteuttaa yhden toiveen, jota muutama lukija on toivonut blogilta tänä vuonna. Nimittäin parempilaatuisia valokuvia. Aina kun vain ehdin, otan kuvat tästä lähtien järkkärilläni. Toivottavasti paremmat kuvat lisäävät vielä intoa kokeilla reseptejä! Mitään superhifistelyä en pienen lapsen työssäkäyvänä äitinä ehdi tässä vaiheessa tehdä, mutta parannus tämäkin :). Mitä pidätte?



4 hengelle

* 1 pkt (8kpl) tortillalettuja

* 250g broilerin maustamattomia fileesuikaleita tai fileepihvejä suikaloituna
* loraus juoksevaa hunajaa ja pieni ripaus suolaa
* 150g juustoraastetta
* 100g aurajuustomurua

* 1 avocado
* 1 salottisipuli

* 2 tomaattia
* ½ prk tomaattipyreetä
(tai tomaatin ja pyreen sijasta ½ prk valmista tomaattimurskaa)
* noin 2 tl valmista chilitahnaa (oman maun mukaan tulisuus)
* 3 siivua cheddarjuustoa (sulatejuustotyyppinen viipale)
* 1 tl oreganoa

Paista broilerinfileet kullanruskeiksi tilkassa öljyä pannulla. Mausta hunajalla ja suolalla. 

Kuori avocado ja pilko salottisipuli pieneksi. Hurauta avocado ja sipuli tasaiseksi tahnaksi sauvasekoittimella tai muulla yleiskonevempeleellä.

Pilko tomaatit pieneksi. Paista hetken aikaa pannulla tomaatteja, pyreetä ja lisää chilitahna, oregano sekä pieneksi revityt cheddarjuustoviipaleet. Juusto voi jäädä tomaattitahnaan sattumiksi. 

Laita leivinpaperin päälle kahdelle pellille neljä tortillalevyä. Jaa tomaatti-chili-cheddarseos tortillalettujen päälle. Lisää päälle broilerinsuikaleet, aurajuustomurua sekä juustoraastetta. Laita avocado-sipuliseosta jäljellä olevien neljän tortillaletun päälle. Paina ne kanneksi avocadoseos sisäänpäin.

Paista 225c uunissa noin 5 min. Varo etteivät tortillat pala! 

Leikkaa neljään osaan ja nauti!





Kommentit

Suositut tekstit