Terveelliset banaaniletut

Tässä superfoodia parhaimmillaan mikäli paistat letut neitsytkookosöljyssä ja syöt tuoreiden marjojen ja turkkilaisen/kreikkalaisen jugurtin kera. Meillä ei ollut kotona jugurttia, joten terveysvaikutus hieman katosi tuon kermavaahdon myötä, mutta herkullista on. Ihan mahtava välipala lapsiperheessä ja miten pienellä määrää raaka-aineita voikaan syntyä herkkua!






Paista letut miedolla lämmöllä; jos levy on liian kuumalla letut kärähtävät helposti. Itse käytin induktioliedellä paistaessa lämpötilaa 5 (asteikko 1-9). 

3 hengelle

* 2 kypsää banaania
* 4 kananmunaa
* tilkka vaniljauutetta tai kanelia

paistamiseen neitsytkookosöljyä tai margariini/rypsiöljyseosta

Pilko banaanit kulhoon ja riko kananmunat sekaan. Surauta tasaiseksi massaksi sauva- tai tehosekoittimessa. Paista pannulla miedolla lämmöllä letuiksi. Nauti lämpöisenä paksun, maustamattoman jugurtin tai kermavaahdon ja marjojen kera.


Kommentit

Suositut tekstit