Terveelliset banaaniletut
Tässä superfoodia parhaimmillaan mikäli paistat letut neitsytkookosöljyssä ja syöt tuoreiden marjojen ja turkkilaisen/kreikkalaisen jugurtin kera. Meillä ei ollut kotona jugurttia, joten terveysvaikutus hieman katosi tuon kermavaahdon myötä, mutta herkullista on. Ihan mahtava välipala lapsiperheessä ja miten pienellä määrää raaka-aineita voikaan syntyä herkkua!
Paista letut miedolla lämmöllä; jos levy on liian kuumalla letut kärähtävät helposti. Itse käytin induktioliedellä paistaessa lämpötilaa 5 (asteikko 1-9).
3 hengelle
* 2 kypsää banaania
* 4 kananmunaa
* tilkka vaniljauutetta tai kanelia
paistamiseen neitsytkookosöljyä tai margariini/rypsiöljyseosta
Kommentit
Lähetä kommentti