20 000 lukijakäynnin kilpailu




Uskomatonta, mutta totta. Laitoin ensimmäisen blogipostaukseni 30.09.2014 eli mielestäni aivan hetki sitten. Nyt sivuilla jo melkein 19 500 käyntikertaa ja siihen ei lasketa omia käyntejäni.
Olen niin otettu siitä että mansikkavaahtis kiinnostaa ja reseptejäni kokeillaan ja toivottavasti niistä myös tykätään :). ISO KIITOS.

Kommentoi alle minkä reseptin toivoisit löytäväsi mansikkavaahtiksesta. Tällä hetkellä esitettyjä toiveita on ruisleipä, se on valmistumassa lähiaikoina. Voin myös vihjaista että itse tehtyjen vaahtokarkkien ohje on tulossa - pitäähän mansikkavaahtiksessa vaahtiksien ohje olla!

Kaikkien kommentoijien kesken arvotaan mansikkavaahtiksen keittiössä valmistuva herkkupalkinto kun 20 000 klikkauksen raja on ylitetty. Mikäli herkkulahja kiinnostaa, eikun kommentoimaan... :)


Kommentit

  1. Itsetehdyt myslipatukat

    VastaaPoista
  2. Täällä on jo niin paljon hyviä, joita en oo ehtiny kokeilla, että en tiiä, mitä vielä toivosin. Jotain kasvisruokia?

    VastaaPoista
  3. Kaikenlaiset leipäohjeet kiinnostavat aina! Ja jos olet tehnyt maksapihvejä, niin olisi kiva saada ohje. En ole ikinä kokeillut, mutta haluaisin, kun vaan olisi se hyvä ohje :)

    VastaaPoista
  4. Paljon on hyviä reseptejä, joita vielä kokeilematta. Mut kaikki kanaruuat on mieleen ja kasvavien aina nälkäisten poikien äitinä täyttävät, nopeat ja helpot välipalat, joita tarjota koulun jälkeen.��

    VastaaPoista
  5. Erilaiset jälkkärit! :) Toki myös odotan jo kovasti tulevaa ruisleivän ohjetta!

    VastaaPoista
  6. 20 000 täynnä ja arvonta suoritettu! Onnetar suosi tällä kertaa Heiniä. Heinin palkinto valmistetaan ja lähetetään lähiaikoina! Onnittelut ja kiitos kaikille kommentoijille. Toiveet on kuultu ja ne myös toteutetaan.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit