Tuorepuuro




Tuorepuuroreseptejä on monenlaisia, mutta tässä yksi sellainen. Julkaisen lähiaikoina jonkun vielä yksinkertaisemman reseptin joka ei vaadi aamulla juurikaan lisävalmisteluja. Tämä tuorepuuro on kuitenkin ihan superherkullista ja päivä lähtee käyntiin täydellisesti kun tämän syö aamulla ennen arjen askareita.
 Ohje kirjasta Virtaa Superfoodeista ja ylläri pylläri taas ihan hivenen muokkailtuna. 
Päälle voi laittaa pähkinöiden lisäksi mitä tahansa tuoreita marjoja tai hedelmiä. Itse laitoin tänä aamuna tuoretta viikunaa ja banaania.

1-2 hengelle

* 1 dl kaurahiutaleita
* 1 dl laadukasta omenatuoremehua (tai kookosvettä)
* noin 2 dl maustamatonta jogurttia
* ½ omena raastettuna
* 1 tl kanelia
* 1 dl cashewpähkinöitä
* 2 rkl vaahterasiirappia, hunajaa tai agavesiirappia
* tuoreita marjoja tai hedelmiä maun ja sesongin mukaan

Aloita puuron valmistus edellisenä iltana. Laita kaurahiutaleet ja omenamehu kulhoon ja jätä likoamaan jääkaappiin yön yli. Lisää aamulla jogurttia niin, että saat itsellesi mielekkään koostumuksen. Lisää raastettu omena ja kaneli.
Paahda pähkinöitä kuivalla pannulla, kunnes ne ovat kuumia ja saavat vähän väriä. Ota pannu liedeltä ja lisää valitsemasi siirappi tai hunaja. Sekoita.
Lisää pähkinät puuron päälle ja lisää maun mukaan vielä hedelmiä tai tuoreita marjoja.




Kommentit

Suositut tekstit