Salt&Vinegar pähkinät
Suola ja viinietikka yhdistelmä jakaa ihmiset yleensä aika rajusti. Itsekin joskus aiemmin kummastelin Salt&Vinegar sipsien makua ja kummeksuin niistä pitäviä. Mutta niin se maku vain muuttuu ja ne sipsit ovat nykyään koukuttavia kaikessa outoudessaan. Uuden vuoden aaton herkkupöytään oli pakko kokeilla tätä kokit ja potit blogin ohjetta. Ja kyllä kannatti. Aivan yhtä koukuttavia. Rouskis. Namskis. Tämä kulho tyhjenee nopeasti.
* 200g suolaamattomia cashew pähkinöitä
* 0,5 dl valkoviinietikkaa
* 1,5-2 tl suolaa
Laita kulhoon valkoviinietikka ja suola. Lisää pähkinät ja sekoita. Anna pähkinöiden "marinoitua" tunti huoneenlämmössä.
Lämmitä uuni 120c. Kaada pähkinät liemineen leivinpaperin päälle uunipellille. Paahda uunissa n. 20 min ajan kunnes pähkinät hieman paahtuvat ruskeammiksi.
Anna jäähtyä ennen tarjoilua, lopullinen rapeutuminen tapahtuu pähkinöiden jäähtyessä.
Kommentit
Lähetä kommentti