Porkkanaletut

Nämä letut ovat tyttäreni suurinta herkkua ja teen näitä kerran kuussa lounaaksi. Lettujen teko onnistuu myös lapsi sylissä. Se tuli testattua tänään. Vaikutti kuitenkin lettujen ulkomuotoon, joten pahoittelen huonoa kuvaa :). Letuista voi tehdä pieniä tai isoja. Itse teen isoja niin pääsee nopeammalla paistovaiheesta. Tarjoilen letut salaatin ja raejuuston kera.
 
- 3 munaa
- 200g ranskankermaa
- 2 dl maitoa
- 2 dl hienoa porkkanaraastetta
- 2 rkl hienonnettua persiljaa tai korianteria
- 1 tl suolaa
- 2,5dl vehnäjauhoja
- 1/4 dl voisulaa
 
Paistamiseen voita tai öljyä
Riko munien rakenne rikki kulhossa, lisää ranskankerma, maito, porkkanaraaste, valitsemasi yrtti ja suola.
Lisää kevyesti vispaten lopuksi vehnäjauhot ja voisula. Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia.
Voitele pannu ja anna kuumentua keskilämmöllä. Paista letut.
Namskis!!
 

Kommentit

  1. Näitäkin on kokeiltu! Herkullisia tuli, hyvää vaihtelua liha-painotteisiin ruokiin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit