Uunisei koskenlaskijalla
Tämä jos mikä on arkiruokaa, mutta pirun hyvää sellaista!
3-4:lle
- 1 pkt pakasteseitä
- 3 rkl voita
- 3/4dl vehnäjauhoja
- 4 dl maitoa
- 1/2 pkt Koskenlaskijaa (tavallinen tai voimakas)
- suolaa, tilliä
Lisäksi perunoita ja salaattia
Sulata pakastesei huoneenlämmössä. Sulata voi kattilassa ja ruskista siinä jauhot. Lisää maito koko ajan sekoittaen. Sekoita kunnes seos sakenee. Lisää paloiteltu juusto ja sekoita miedolla lämmöllä kunnes juusto on sulanut. Mausta suolalla ja silppua sekaan vähän tuoretta tilliä.
Laita sei uunivuokaan ja kaada juustoseos päälle. 175c 30-40min kunnes kala on kypsää.
Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muussin kera.
Koskenlaskija kiva lisä vähän mauttomalle seille... Pitääpä kokeilla!
VastaaPoistaPakasteseistä saa todella maukasta oikein maustamalla!
Poista