Banaani-kookospannari

Hedelmäkulhossa pari hyvin kypsynyttä banaania... "Pakko" tehdä taas banaanipannaria, josta on tullut viimeaikojen arkiherkkuni. Ja yllättäen myös tyttäreni söisi sitä niin paljon kuin vain antaisi... Banaanipannukakun ohjeen olen alunperin löytänyt jostain toisesta blogista, mutta olen muokannut ohjetta lisäämällä siihen kookosta ja kanelia. Vaikka en ole erityisemmin kookoksen ystävä - tässä se toimii! Voit jättää kookoksen myös kokonaan pois pannarista.
Banaanipannari on ulkomuodoltaan normaalipannaria littanampi ja "tahmainen". Hyvä maku korvaa sen minkä ulkonäössä menettää.
Maistuu sellaisenaan tai vaniljajätskin kera.
 
pellillinen
- 8dl maitoa
- 2 munaa
- 75g sulatettua voita
- 4 dl vehnäjauhoja
- 1 dl ruokosokeria
- 1 tl leivinjauhetta
- 2 tl vaniljasokeria
- 1 tl kanelia
- 1 tl suolaa
- 0,5dl kookoshiutaleita
- 2 hyvin kypsynyttä banskua
 
Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja voi. Sekoita keskenään kuivat aineet ja vispaa käsin taikinan joukkoon. Anna turvota uunin lämpenemisen ajan.
Kaada uunipellille leivinpaperin päälle, viipaloi taikinan päälle banaanit.
Paista 225c noin 20-30 min.
 

Kommentit

Suositut tekstit