Lindströmin pihvit

Mansikkavaahtiksen kotona on alkanut arki isolla A kirjaimella, koska olen palannut hoitovapaalta takaisin töihin. Tiedossa siis entistä enemmän nopeita arkiruokavinkkejä. Päivityksiä ei tule ihan päivittäin, mutta useamman kerran viikossa - aina kun keittiössämme kokataan jotain mitä ei vielä täältä blogista löydy. Toivottavasti arkiruokavinkeistä hyötyy mahdollisimman moni lukijani.
Lisäksi koitan panostaa myös pikku hiljaa valokuvien laatuun... Järkkäri kun löytyy kyllä, mutta ajanpuutteen vuoksi kännykkäkuvat ovat olleet niin käteviä kun ne saa tänne sieltä suoraan ilman erillisiä latauksia koneelle. Mutta koitan ryhdistäytyä senkin asian suhteen...

Nyt kuitenkin asiaan eli Lindströmin pihveihin. Jos ne eivät lähtökohtaisesti houkuta, anna ohjeelle mahdollisuus :). Ohje Vappu Pimiän kirjasta ja hyvää!! Kuten mieheni totesi näitä syödessään: " Ai kuuluuko Lindströmin pihvien maistua tältä, nämähän on tosi hyviä!". Hänellä kun oli joku ajatus kouluajoilta että Lindströmit ovat aika mauttomia eivätkä kovin hyviä.

Tarjoile pihvit salaatin, keitettyjen perunoiden tai muussin kera!

Pihvitorni :)

4-5:lle

* 400-600g naudan paistijauhelihaa
* ½ pussia sipulikeittoainesta
* 1 prk kermaviiliä
* 3 rlk worcesterkastiketta
* 1 kananmuna
* 1 dl korppujauhoja
* 5-6 etikkapunajuurta
* 1 suolakurkku
* 2 rkl pieniä kapriksia
* suolaa, pippuria, paprikajauhetta

Sekoita sipulikeittoainekset, kermaviili, muna, korppujauhot ja mausteet sekaisin ja jätä tekeytymään. Raasta punajuuret, silppua suolakurkku pieneksi. Sekoita jauheliha, punajuuriraaste, suolakurkku, ja kaprikset tekeytyneeseen kermaviiliseokseen. Mausta. Muotoile taikinasta kostutetuin käsin tasakokoisia pihvejä ja paista 200c uunissa noin 15 minuuttia. 


Kommentit

Suositut tekstit